Semester

30707-159

Idag är det min femte semesterdag.
Tyvärr är mannen tvungen att jobba så gott som hela sommaren, bara en veckas semester har han, den stackaren, så jag och barnen hittar på egna semesterutflykter.

Badar gör vi ofta och för det mesta blir det på Smithska udden, men även Fiskebäck, Hovås och Amundön ska besökas. Vi ska även försöka komma ut till några av
öarna i skärgården denna sommaren.
Det är synd att brorsan inte har någon båt detta året (några av hans kompisar körde på grund förra året) men vi har pratat om att köpa en gemensamt till nästa sommar. Det är så mycket lättare att komma ut till de öar man vill om man har en egen båt.

Igår var vi i Lysekil hela dagen. (bilden är från pinneviken)
Vi brukar åka dit en heldag varje sommar med några av mina vänner. Under denna dagen så badar vi i pinneviken, kollar på båtar, äter mat i hamnen, spelar minigolf och njuter av en massa glassar och den härliga solen. Det är alltid soligt i Lysekil.

Andra planer vi har för de närmsta tre veckorna är att besöka Borås djurpark, hälsa på min storebror i skåne i några dagar, cykla till slottskogen och botaniska och självklart ska vi spela en massa minigolf.
Liseberg ska vi besöka också men det blir när alla turister har åkt hem. Det är en fördel att kunna slippa stå och knö i köerna och istället åka dit när det inte är så mycket folk. Det finns inget tråkigare än att stå i långa köer till alla attraktioner. Jag och W vill ju åka så mycket som möjligt när vi är där.
Självklart ska vi ta det lungt och bara vara också.

Idag ska vi, eftersom det är regnväder, gå på bio och kolla på Pirates of the Caribbean.


Kommentarer
Postat av: Liv

Åh, låter mysigt! Hojta vad du tyckte om filmen, har inte sett den ännu..

Postat av: rumbaqueen

Filmen var helt ok, lite förutsägbar och överdriven men den funkade. Barnen älskade den.

2006-07-24 @ 10:51:07
URL: http://rumbaqueen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback