Varför just det namnet?

Jag har åtskilliga gånger fått frågan om varför jag just valde att kalla min blogg rumbaqueen. Tänkte att jag skulle berätta det för er, det finns en ganska enkel anledning.

Från början var det meningen att min blogg endast skulle handla om dans
även om det inte blev så.
Namnet kan delas i två där jag valde Rumba eftersom det var den första av 10-danserna jag provade på och denna som LS talade så varmt och passionerat om.
Queen valde jag för att jag en natt drömde om att jag just var som en drottning på dansgolvet och även om jag aldrig blir så bra som i drömmen så tyckte jag att det passade bra.
Konstigare än såhär var det inte.
 
Eftersom jag har fått frågan om mitt namnval så många gånger skulle det vara kul om ni som läser min blogg lämnar en liten kommentar om varför ni har valt era bloggnamn.

 


Kommentarer
Postat av: Catarina

Anytime baby, eller när jag e hemma o du e ledig kanske låter vettigare ;)

Postat av: Lindansaren

Ja du. Funderade över vad jag ville med en blogg. Vad hade jag att komma med i detta väldiga brus? Skulle jag skriva för mig själv? Hur tänkte jag alla er andra. Som såg och bedömde [mig]. Kom fram till att allt jag vet och har är mig själv, mitt liv och mina känslor. Jag är lindansaren på denna livslina. Försöker förmedla känslan i balansgången. På något sätt. Mitt sätt. Det enda jag kan.

2006-03-03 @ 12:48:24
URL: http://lindansarens.blogg.se/
Postat av: Ediets

När jag började blogga var jag inne i en jobbig fas i livet. Jag lyssnade på en låt med Nine Inch Nails, Every day is exactly the same, och tänkte att så är det just nu. Varje dag är den andra lik. Så tog jag den första bokstaven i orden i låttiteln, och det blev: EDIETS.

2006-03-05 @ 13:25:06
URL: http://ediets.blogg.se
Postat av: rumbaqueen

Lindansaren och Ediets - Jag gillar och förstår mig på era namnval mycket bättre nu.
Det är intressant att få veta vad folk tänker egentligen. Vad man döper sin blogg till kan i många fall tala om mycket om bloggägarens personlighet. Kul att ni ville dela med er om era namn.

2006-03-06 @ 14:08:26
URL: http://rumbaqueen.webblogg.se/
Postat av: Helen

Hej!
hoppade bara in här.. =0)
Men tanken bakom mitt namn är ganska enkel..
mor o far såg stora likheter mellan mej som liten bebis och en myra.. =0)
alltså heter ja förjämnan myra här hemma.. o anävnder de också ofta på nätet.. =0)
//Helen

2006-03-14 @ 16:16:17
URL: http://myra.blogg.se
Postat av: Liv

Rumbaqueen är ett bra namn! Det fastnar. Jag är supergirl för att mitt självförtroende ibland är lite för stort ;) samt för att det var min allra första present jag fick av min nuvarande sambo för 6år sedan, låten Supergirl av Reamonn. Här finns texten som min sambo tycker beskriver mig på pricken: http://www.lyrics007.com/Reamonn%20Lyrics/Supergirl%20Lyrics.html

=)

2006-04-07 @ 22:24:12
URL: http://www.supergirl.webblogg.se
Postat av: rumbaqueen

Myra - Du måste ha varit en väldigt liten bebis, eller? Kul bloggnamn.
Liv/Supergirl - Fortsätt du att vara en supergirl, det behövs sådana i denna världen. Trevlig sambo som ger musik förresten.

2006-04-09 @ 11:14:44
URL: http://rumbaqueen.webblogg.se/
Postat av: Tessan

Rumbaqueen är ju ett jättebra namn. Att jag kallar mig danstanten är för att dans är mitt största intresse. Nu när jag är 35 är jag bland de äldsta som går på de danser där det är tillräckligt moderna band som spelar för att jag ska tycka att musiken är kul. Förmodligen är det många där som ser mig som en tant! Då blev det Danstanten!

2006-07-25 @ 15:39:23
URL: http://danstanten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback