Härliga höstdagar

Jag vet inte om jag har berättad det tidigare men jag älskar mitt jobb.
Varje vardagsmorgon ser jag fram emot en ny arbetsdag med allt som hör till.
Det är ju lite olika vad det är att göra beroende på årstider, väder och vind men det mesta gör jag med glädje. Även ogräsrensning och häckklippning är ganska behagliga sysselsättningar.
Anledningen att jag trivs så bra är nog många men bra arbetskamrater och att arbetet är så varierat och fritt är nog de viktigaste.
Idag till exempel har jag och brorsan (han ska jobba hos mig några veckor) grävt bort gamla sommarblommor i stora urnor och planterat
nya fina höstväxter som med lite kärlek och vatten står sig hela vintern. En underbar sysselsättning en så varm och skön höstdag som denna.
Jag måste få säga att jag är glad att få jobba med min bror. Vi kommer överens utan problem och har roligt och skrattar större delen av dagarna. En sommarjobbare jag hade sa att vi till och med avslutade varandras meningar eller inte avslutade dem alls för att vi förstod vad den andre ville ha sagt ändå. Då känner man den andre rätt så bra.
Imorgon ska vi börja flytta växter (buskar och perenner) för att fixa till gårdsföreningens uteplats.
De vill nämligen ha gräsmatta runt sin uteplats så att de kan sätta upp sitt partytält, och ha diverse fester för hyresgästerna, utan att behöva trampa i rabatterna. Det ska bli kul och jag hoppas de blir nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback